Colibri Ecco poštuje privatnost Internet korisnika i u potpunosti je spreman i rešen da je zaštiti. U daljem tekstu nalaze se informacije koje govore o našoj politici profesionalnog i odgovornog raspolaganja informacijama o korisnicima.

 

 

Informacije o korisnicima

 

Colibri Ecco ne prikuplja Vaše lične podatke, kao što su ime, adresa, broj telefona ili e-mail. Colibri Ecco, međutim, dolazi do određenih informacija, koje nisu Vaši lični podaci, već se odnose na Internet provajdera kojeg koristite da biste se povezali na Internet, Vašu IP adresu, tip čitača ili operativnog sistema koji koristite (npr. Macintosh ili Windows). Ove informacije koriste se isključivo u statističke svrhe.

 

U određenim slučajevima, Vi dobrovoljno možete dati neke podatke o sebi popunjavanjem nekog od naših upitnika. U tom slučaju, Colibri Ecco prikuplja ove informacije isključivo za svoje potrebe, i koristi ih da bi udovoljio Vašim zahtevima i potrebama. Uz to, Colibri Ecco može kombinovati ove informacije o korisnicima sa ostalim i razmatrati ih u zbirnoj formi, radi sticanja slike o afinitetu pojedinaca.

 

 

Prikupljanje podataka

 

Sajtovi Colibri Ecco-a, kao i većina sajtova na Internetu, koristi tzv. Kukije (cookie), kako bi unapredili Vaše vreme provedeno na Internetu. Colibri Ecco nikako ne može da iskoristi ove kukije da bi Vas lično identifovali.

 

 

Šta su kukiji i zašto ih koristimo?

 

Kuki je jedinstveni broj koji Vam se dodeljuje prvi put kada posetite neki od sajtova Colibri Ecco-a. Ovaj jedinstveni broj, koji se nalazi u kuki fajlu na Vašem kompjuteru, pomaže da Colibri Ecco odredi i prezentira teme koje Vas interesuju. Kuki omogućava Colibri Ecco-u da Vam ne servira iste teme više puta, tako da možemo bolje da odgovorimo na Vaše potrebe sledeći put kada budete  zainteresovani za naše proizvode ili usluge. Mada verujemo da kuki unapređuje Vaše Internet iskustvo ograničavajući učestalost pojavljivanja jedne te iste teme i isporučujući Vam interesantniji sadržaj - on nije neophodan da bi Vam Colibri Ecco prikazao neku temu.

 

Ukoliko ne želite da koristite prednosti kukija, postoji jednostavna procedura putem koje možete ručno izbrisati Vaše kukije. Za više informacija, konsultujte dokumentaciju Vašeg čitača.

 

 

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja o posvećenosti Colibri Ecco-a zaštiti privatnosti Internet korisnika, molimo Vas da nas kontaktirate.

 

 

   
     

 

Copyright © 2009 Colibri Ecco d.o.o. All rights reserved.